Najnovšie recenzie zo sekcie Vianočné stromčeky
- Dobre sa sklada
- Splní účel
- Škoda že su na nom imitácie ihličia rôznych ihličnanov- smrek, borovica...
Vzhladom na priaznivu cenu a sezónne využitie uspokojiva kúpa.
Elegantná svetelná dekorácia
dobrá cena
QVC Luxusný 3D umelý vianočný stromček / jedľa / 180 cm / 800 LED Deluxe / 116 farebných efektov / zelená
- Stromček je hustý, z diaľky vyzerá veľmi realisticky, ako živý,
- zabudované led svetlá sú fajn, odpadá jeden krok pri zdobení
- diaľkové ovládanie je veľmi dobrým bonusom, aj keď kombinácii svietenia nie je až tak mnoho.
- Zblízka už stromček nie je až tak podobný živej verzii, niektoré ihličky sú zvláštne strihané, ak to má byť proklamovaná jedľa, tak tá má ihličky na špici okrúhle, tuto sú špicaté, resp. neprirodzene strihnuté do nejakého obdĺžnika. Ani farba nesedí, jedľa je tmavozelená, toto je skôr svetlejšie zelená. Tvarom ihlíc a farbou to skôr pripomína smrek.
- škoda, že nebol k dispozícii vyšší variant, napr. 220 cm
- návod len v nemčine, inak len piktogramy, chýbal návod a popis v slovenčine, resp. v angličtine
- Ešte neviem, ako budem riešiť v budúcnosti problém, ak mi niektoré ledky prestanú svietiť, lebo v návode som nenašiel nič, čo by vysvetľovalo, ako takú ledku vymeniť, resp. či sa to vôbec bude dať.
Celkovo je stromček pekný, ale hlavne z diaľky, proklamovaný druh jedlička sa absolútne nezhoduje s dodanou verziou, ani farebne, ani fenotypovo / viem o čom hovorím, som lesný inžinier /. Ledky sú nateraz výhodou, v budúcnosti možným problémom . Tiež návod by mal byť minimálne v angličtine, ale to by sa Nemci museli preniesť cez svoje povýšenectvo.
- kvalitný výrobok
- super cena v akcii
AmeliaHome Vianočný stromček Jedľa Lena 120 cm
Pridané: 28. decembra 2023
(naposledy upravené 28. decembra 2023)
Zakúpený v 4home.sk
- nedosiel kompletny, jedna cast stojanu chybala, stromcek sa nedal pouzit.
- veľmi pekný
- Mohli tam byt svetielka.
Umelý vianočný stromček borovica diamantová | 180 cm
Pridané: 26. decembra 2023
(naposledy upravené 26. decembra 2023)
Zakúpený v Prevadzkaren.sk
- Stromček je krásny, hustý a cena bola skvelá
- veľmy pekné prevedenie
- Je vhodný do menších i väčších priestorov.
Hrozne niečo
- Vzhlad pekny
- Kupili sme tento stromcek dcere, no po vybalovani sme ostali sklamaní. Hned opadlo par vetviciek, dalsie sa kývali ...
Keďže objednávame z Lidlu a boli sme doteraz spokojní so všetkým, budeme aj naďalej objednávať.
Stromček krásny,som veľmi spokojná
AmeliaHome Vianočný stromček Jedľa Lena 120 cm
Aľžbeta NEMCOVÁ
Pridané: 20. decembra 2023
(naposledy upravené 20. decembra 2023)
Zakúpený v 4home.sk
- VELMI KRASNE STROMCEK SOM SPOKOJNA
TOVÁR JE VINIKAJUCA A SOM SPOKOJNA ĎAKUJEM AĽŽBETA NEMCOVÁ
Stromček je krasny má len jednu chybu nemá 180cm škoda ze som ho skôr nerozbalila tešila som sa na krasny vysoky stromček no prišlo veľke sklamanie už nebudem cez internet viac objednavat je mi to ľúto
Som spokojná so stromčekom
Ľahká montáž, ale svetielka sú nerovnomerne rozložené
Keby si dal výrobca záležať a stromček osadili do dreveného kmeňa v strede tak by bol stromcek dokonalý. Jeho krivé osadenie ako odspodu stojana tak vrch stromčeka má za následok jeho 15 stupňové naklonenie a má tvat padajucej veže v Pize
- Väčší pník a samotný stromček menší
Zobrazujem 61 - 80 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Ďalšie »