Najnovšie recenzie zo sekcie Vianočné stromčeky
- stromček nezodpovedá popisu
- vyzerá úplne inak ako je na fotke
- konáre su tam strašne voľné a nedajú sa pevne uchytiť
Ked som prvý krát otvoril krabicu a stromček poskladal, bol som sklamaný a zároveň naštvaný, lebo stromček vôbec nezodpovedal popisu a ani trochu sa nepodobal fotke pre ktorú som ho kupoval. Nazačiatku som zvažoval vrátenie, ale chcel som to uľahčiť obchodu a dohodnúť sa s nimi aby mi poskytli zľavu a vrátili aspoň 1500kč späť na účet ked že chyba bola na ich strane. Vysmiali ma smiešnou poukážkou v hodnote 500kč o ktorú nemám vôbec záujem.
Týmto ma MALL úplne naštval a už nikdy nechcem o nich ani počuť !!!
- Veľmi pekný vianočný stromček. Je pekný aj bez ozdôb :-) kvalitné spracovanie.
- Stromček je nádherný som spokojna
Za takúto cenu som očakávala väčšiu kvalitu
- malý, ľahký, dizajnovo v poriadku
splnil očakavania
Stromček je úplne krivý.Do pníku je vloženy držiak na vrchnú časť stromčeka úpne nakrivo :(
- Krásny stromček, kmeň je z ozajstného dreva
Zo stromčeka dosť opadáva ten sneh :)
- ok
- Opadáva sneh.
- Pekný stromček
- Výzdoba v podobe šišiek
- Miestami ma konce vetvičiek zasnežené
- stromček sa páči celej rodinne
- žiadne nemam nič čo by som vytkol
- možno tých zasnežených vetvičiek mohlo byť trošku viac
Z produktom sme-som spokojný splnil presne to čo mal je presne taký ako na fotkách verím že nám stromček poslúži aspoň dalších 10rokov. Jednoduchá montáž. Viac nemám čo dodať.
- Rýchle dodanie vianočný stromček
Vianočný stromček 3D je veľmi pekný
Rýchle dodanie. Stromček je krásny. Ďakujeme
- Bol to môj prvý nákup v tomto obchode. Tovar mi bol doručený v deklarovanom termíne a bol v poriadku.
- Prehľadná stránka, jednoduché objednanie, rýchla doprava.
- Tovar bol doručený bez akýchkoľvek závad , rýchlo a kvalitne.
- Jedinecny vzhlad a vyrazne odlisni od klasickych stromcekov.
- Sklada sa z 3 casti
- Krásny úzky stromček do menších priestorov
Je krásny a odporúčam .
- Pekný tvar, tovar prišiel obratom.
- Farba stromčeka vôbec nezodpovedá vyfotenému tovaru. Veľmi tmavý.
Stromček sa nám veľmi páči, je pekný hustý a keď je ozdobený, vyzerá super. Vyšší by určite vyzeral ešte lepšie, ale my sme chceli len výšku 180 cm.
Vyzera vyborne, ako zivy. Strasne smrdel po umelej hmote.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »